Αυτός ο 14χρονος δεν κάλεσε ποτέ κάποιον φίλο σπίτι του και ο λόγος θα σας ραγίσει την καρδιά

Αυτός ο 14χρονος δεν κάλεσε ποτέ κάποιον φίλο σπίτι του και ο λόγος θα σας ραγίσει την καρδιά

29/04/2016

Ο 14χρονος Τζος, λέει ότι δεν γνώριζε πώς είναι ένα «φυσιολογικό» σπίτι μέχρι που κοιμήθηκε ένα βράδυ στο σπίτι ενός φίλου όταν ήταν 10. Τότε κατάλαβε πως η μαμά του είχε σοβαρά πρόβλημα επειδή μάζευε στο σπίτι πάρα πολλά άχρηστα πράγματα (πρόκειται για διαταραχή που ονομάζεται «hoarding»).

Δείτε μέσα στο σπίτι του, όπου η μαμά του συλλέγει εκατοντάδες πλαστικές τσάντες, φάρμακα που έχουν λήξει, άδεια μπουκάλια νερού, σπασμένες κρεμάστρες και άλλα.

«Το δυσκολότερο μέρος είναι ότι δεν είχα τον δικό μου χώρο», λέει ο Τζος ο οποίος κοιμόταν σε έναν καναπέ για χρόνια, αφού η μαμά του χρησιμοποιούσε το δωμάτιό του για να αποθηκεύει όλα αυτά τα άχρηστα πράγματα.

«Είναι απαίσιο. Είναι εφιαλτικά εδώ. Δεν μπορώ να κοιμηθώ στο κρεβάτι μου. Δεν έχω το δικό μου δωμάτιο για να παίζω βιντεοπαιχνίδια. Πρέπει να κάνω τα μαθήματά του είτε στα γόνατά μου ή σε ένα έπιπλο για την τηλεόραση στο σαλόνι».

Δείτε τον στο βίντεο, καθώς εξηγεί ότι ποτέ δεν τον έχει επισκεφθεί κανένας φίλος του, και ότι δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να μετακομίσει μόλις γίνει 18.

Δείτε επίσης: